Potatis och fisk

Ett bra recept om man inte har tid att stå vid spisen eller om man måste ägna sin uppmärksamhet åt barnen.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

10 - 12 potatisar
400 - 500g frusen trosk eller hokifileer
salt
2 tsk pressad citron.
1 - 2 tsk citronpeppar
2 kryddmått vitpeppar

Gör så här

skala potatisen och lägg i en stor kastrull
Lägg fisken på en stor bit aluminiumfolie.
krydda fisken med citronen, pepparn och saltet.
Veckla ihop folien till ett knyte med öppningen öppåt.
Placera folieknytet i potatiskastrullen och koka med potatisen de sista ca 10 minuterna.

Koktiden på fisken kan variera lite beroende på om den är tinad eller frusen.

Servera med en god sås och gröna ärtor.
Visningar:
1248
Sparat:
9

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé du in
över 2 månader
Köttfärsgratäng
av anenik
över 2 månader
Gryta med fläsk
av UllaC
över 2 månader
Köttfärslimpa m
av LEDIVO
över 2 månader
Ugnsbakad laxfi
av Mariej
över 2 månader