Pytt i panna med morot

Ett gott alternativ istället för den vanliga pytten

Betyg (0 röster)
Antal personer
1-2

Ingredienser

3-6 potatisar
1 morot
1 rödlök
Det man har i kylskåpet, exempelvis:
Köttbullar
Korv
Rester av söndagssteken

Grillkrydda
Moskrydda
Grovmald svartpeppar

Gör så här

Skala och träna upp potatisen och moroten.
Hacka löken.
Tärna upp eller skiva köttbullar, korv eller kött.
Stek potatisen, moroten och löken på ganska svag värme tills den nästa är klar (ca 15-20 minuter) rör om ofta så det inte bränner vid, ha i kryddorna och köttbullar, korv eller köttet.
Låt köttet bli varmt.

Serveras med rödbetor och stekt ägg.
Visningar:
865
Sparat:
6

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Bacon- och ostg
av Cayene
över 2 månader
Gryta med fläsk
av UllaC
över 2 månader
Köttfärslimpa m
av LEDIVO
över 2 månader
Fläskfilepanna
av Bojka
över 2 månader
Gudomlig köttfä
över 2 månader