Pytt med viltskav

Syrligt, tärnat äpple och slanggurka ger extra pikant smak.

Betyg (0 röster)
Antal personer
2 st
Pytt med viltskav

Ingredienser

4 medelstora potatisar
1 gul lök
½ slanggurka
1 litet syrligt äpple
1 paket viltskav á 240g
Salt
Grovmalen svartpeppar
Paprikapulver
Hackad persilja
Ev djupfrysta lingon
2 äggulor

Gör så här

Skala potatis och lök. Tärna dem ganska fint. Tärna gurkan. Skala, kärna ur och tärna äpplet.

Stek potatisen mjuk i lite matfett. Tillsätt löken och låt den fräsa med tills den är mjuk och glansig. Krydda med salt och paprikapulver.

Stek viltskavet i lite matfett enligt förpackningens anvisningar. Dela köttet i mindre bitar och krydda med salt och peppar. Lägg ner köttet i potatispannan tillsammans med gurka och äpple. Låt allt fräsa samman några minuter.

Strö över hackad persilja och eventuellt några frysta lingon. Bjud råa äggulor till.
Visningar:
1273
Sparat:
14

LIKNANDE RECEPT

Viltskav recept
Viltskavspasta
av MrsC
över 2 månader
Viltskavsgryta
över 2 månader
Renskav med pre
över 2 månader
Lasagne med ren
av styvan
över 2 månader
Viltgryta
över 2 månader
Viltkebab med h
över 2 månader