Räklåda

Gott till buffè bordet

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

6 st ägg
1/2 kg räkor
1 st långfranska
mjölk
dill
smält smör

Gör så här

Koka äggen i 7 min så att de blir hårdkokta.Låt dem svalna.
Skiva äggen och lägg i en eldfast form.
Strö över rikligt med dill.
Gör en stuvning till räkorna.
Häll stuvningen med räkorna över ägg och dillen.
Skär långfranskan i tärningar som läggs över ägg och räkstuvningen.
Smält smöret och droppa det över brödtärningarna.
Gratinera i ugn 250 grader tlls brödtäningarna blir rostade.

Brödet kan även rostas i stekpannan.
Visningar:
3536
Sparat:
34

LIKNANDE RECEPT

Räklåda recept
Ris- och räklåd..
av Kmek
över 2 månader
Räklåda
av tina62
över 2 månader
Ägg och räklåda
över 2 månader
Varm förrätt me
över 2 månader
Knaprig räklåda
av marie_k
över 2 månader
Räklåda
av Lena
över 2 månader