Räkmoussetårta

Funkar bra som förrätt eller varför inte på en buffe

Betyg (0 röster)
Antal personer
10-12

Ingredienser

200 g kavring
50 g smält smör
4 st gelantinblad
200 g räkor
4 dl creme fraiche
1 knippe hackad dill
1 rödlök finhackad
1 msk dijonsenap
salt
peppar
50 g rom av valfri sort

Gör så här

1. Smula kavringen i en matberedare och tillsätt det smälta smöret. Tryck ut kavringen i en springform.
2. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
3. Grovhacka räkorna och blanda med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
4. Smält gelatinet på svag värme och blanda ner det under kraftig vispning i smeten.
5. Häll blandningen på kavringsbotten och ställ kallt 2-3 timmar.
6. Skär tårtan i bitar och garnera med lite rom.
Visningar:
3082
Sparat:
48

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.

LIKNANDE SÖKNINGAR