räkstuvning

Passar till crepes eller varmsmörgås

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

400 g Skaldjur (rensade)
5 msk Vetemjöl
2 dl Grädde
2 msk Fiskfond (konc)
1,5 dl Vatten
Smör el. margarin
Salt
peppar

Gör så här

Skala och rensa räkorna/skaldjuren.

Smält matfettet i en kastrull.
Vispa ner mjöl och späd med vatten+fond, grädde och kryddor.

Låt småkoka i ett par minuter. Rör om.

Tillsätt skaldjuren och tag av kastrullen från plattan. Låt dem ligga i någon minut så de blir varma.
Visningar:
6109
Sparat:
82

LIKNANDE RECEPT

Räkstuvning recept
Snabb förrätt, ..
av Gillsan
över 2 månader
Räkbullar
av lennali
över 2 månader
Barnmat - räkst
över 2 månader
Räkpaj
av styvan
över 2 månader
Fiskgratäng med
över 2 månader
Frasig räklängd
av Helvina
över 2 månader