Rådigåglåda

Mycket god, blir ännu bättre om man lagar den en dag före

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 hel grillad broiler
1 burk (250 g) fetaost
5-6 stora färska champinjoner (inte burk)
1 burk creme fraiche
1,5 dl matlagningsgrädde
Svartpeppar
Vitpeppar
Chilipulver
Paprikapulver
Curry

Gör så här

Ta bort benen från kycklingen och klipp köttet i mindre bitar. Skär champinjonerna i skivor. Stek champinjonerna så att vätskan från dem kommer ut och lägg lite curry på. Blanda kycklingköttet, champinjonerna och fetaosten i en eldfast form och krydda. Blanda creme fraiche och grädden i en bunke och krydda. Blanda ner blandningen i ugnsfasta formen. Lägg i ugnen på 200 grader cirka 30 minuter. Denna låda blir aldra best om man lagar den dagen före.
Detta serveras med ris och grönsallad
Visningar:
1409
Sparat:
8

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.