Röd torsklåda

Gott och enkelt

Betyg (0 röster)
Antal personer
3 st

Ingredienser

400 g torskfilé
1 stor purjolök
1 burk creme fraiche (gärna lätt om Yoplait)
ca 50 g margarin
2 msk tomatpuré
1/2 tärning fiskbuljong
salt
ev peppar

Gör så här

Skiva purjolöken och fräs den i margarinet i en kastrull, utan att den tar färg. Blanda i 2 msk tomatpuré och creme fraiche och en halv fiskbuljongtärning. Skiva torsken och lägg den i en smord ugnsform, salta lite. Häll purjoröran ovanpå och ställ in formen i mitten av ugnen, 200 grader i ca 35 minuter. Det är godast med potatis till!
Visningar:
2235
Sparat:
17

LIKNANDE RECEPT

Torsklåda recept
Kent's goda tor..
över 2 månader
Torsklåda
över 2 månader
Ingrids torsklå
av Josses
över 2 månader
Torsklåda med t
av MrsC
över 2 månader
mammas torsklåd
över 2 månader
Torsklåda med g
över 2 månader