Rödbetsrullar

Passar utmärkt som tillbehör till många olika huvudrätter. Nyttigt, billigt, gott och massor av färg!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

200 gr rödbeta
Fyllning:
100 gr färskost , gärna Philadelphia
1 msk kapris
1 tsk pepparrot på tub , eller 1/2 tsk färsk pepparrot
1 msk fint hackad shalottenlök
1 msk fint hackad persilja

Gör så här

Koka rödbetorna " al dente". Blanda fyllningen. Skär tunna skivor av rödbetan, ca 1-2 mm tjocka och rada dem till en rektangel, lite omlott på ett ark plastfolie. Bred försiktigt fyllningen på rödbetsrektangeln. Rulla ihop rullen från långsidan och låt stelna i kylen en stund. Skär i sneda små torn. servera som tillbehör till huvudrätt.
Visningar:
1200
Sparat:
49

LIKNANDE RECEPT

Rödbetsrulle
av Queenie
över 2 månader