Rödingfilé på asiatiskt vis

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

ca 800 g rödingfilé
100 g ingefära
1-2 chilifrukter
2 citrongräs
1 brk kokosmjölk
2 dl fisk- eller kycklingbuljong
1 msk smör
salt och peppar

Gör så här

1. Skala och skiva ingefäran. Dela och kärna ur chilin. Banka ut citrongräset.

2. Salta och peppra fisken och stek den hastigt runt om i en teflonpanna. Lägg i citrongräset, chilin och ingefäran. Tillsätt kokosmjölken och koka upp. Späd med buljongen och låt småputtra tills fisken är klar, ca 4-5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Visningar:
1016
Sparat:
7

LIKNANDE RECEPT

Absolut bästa f
av Marre73
över 2 månader
Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Köttfärsgratäng
av anenik
över 2 månader
Underbar kladdk
av Elis
över 2 månader
Dumlekladdkaka
över 2 månader