Rödkål med bacon/sidfläsk

Ett gott tillbehör eller som sig själv.

Betyg (2 röster)
Antal personer
1 st

Ingredienser

5 dl rödkål
2 st syrliga äpplen
2 dl bacon
dl rödvinsvinäger
krm salt
krm peppar
10 cl vatten

Gör så här

Alla mått är ungefärliga, så pröva efter behag.
Varva samtliga ingredienser, och spä på med vatten, koka under lock tills kålen är mjuk.
Ät som det är eller som tillbehör till kött.
God spis
Lena
Visningar:
1038
Sparat:
5

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Bacon- och ostg
av Cayene
över 2 månader
Gryta med fläsk
av UllaC
över 2 månader
Underbar kyckli
av Marre73
över 2 månader