Rödkål med granatäpple

240 kcal/port

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

400 g rödkål
2 dl granatäppeljuice eller tranbärsjuice
1 tsk vinäger
salt
peppar
½ granatäpple

Garnering:
Kryddgrönt

Gör så här

1. Strimla rödkålen i en matberedare eller med en osthyvel.
2. Lägg rödkålen, granatäppeljuicen, och vinägern i en tjockbottnad kastrull och sjud tills rödkålen mjuknat, ca 5 minuter.
3. Gröp ur granatäpplet och ta bort alla hinnor. Krydda och blanda ner granatäppelkärnorna.
4. Garnera med en kvist kryddgrönt
Visningar:
2039
Sparat:
14

LIKNANDE RECEPT

Helstekt kalkon
av MrsC
över 2 månader
Kaxholmens cole
över 2 månader
Läskande alkoho..
över 2 månader
Dansk fläskstek
av Prima
över 2 månader
Lyxig och färgg..
över 2 månader
TOBLERONEMOUSSE
av Frida78
över 2 månader