Rödspätta

Bra och ganska billig lunch

Betyg (0 röster)
Antal personer
1 st

Ingredienser

1 st Rödspätta
30 gram Smält smör
1 klyfta citron
1 msk Pepparrot
1 knippe hackad persilja
4 st potatisar
1 st Lollo rosso sallad

Gör så här

1. Panera rödspättan i ströbröd och stek i mycket smör tills den blir gyllenbrun på båda sidorna. smält 30 gram smör i en kastrull tillsätt lite salt, peppar, citron och persilja.
2. Lägg sallad i botten på tallriken sedan på med fisken, klicka på lite pepparrot och häll sist på det skirade smöret, serveras men kokt eller pressad potatis
Visningar:
4742
Sparat:
17

LIKNANDE RECEPT

Hemlagad remoul..
över 2 månader
Gratäng med röd
av ros
över 2 månader
Fish 'n' chips..
av MrsC
över 2 månader
Panerad rödspät
av mumsan
över 2 månader
Remouladsås
av gummsen
över 2 månader
Strömstadsgryta
av Ullis2
över 2 månader