Rödspätta med citronsås

Enkelt och gott

Betyg (0 röster)
Antal personer
3 st

Ingredienser

300 - 400 g rödspättafilé
citronpeppar
salt
flytande margarin, till stekning
1 frp Kelda citronsås (2,5 dl)
ev. citron- eller limesaft

Gör så här

Värm upp en stekpanna. Stek filéerna i margarin ett par minuter per sida och salta och peppra.

Häll citronsåsen i en kastrull och värm upp. Tillsätt gärna en halv pressad lime eller någon tesked citronsaft. När såsen är varm servera fisken och såsen tillsammans med kokt potatis och grönsaker. Garnera med en skiva lime eller citron .
Visningar:
1813
Sparat:
10

LIKNANDE RECEPT

Citronsås recept
Fläskfilé med p..
av ros
över 2 månader
Laxlasagne
av Jessika
över 2 månader
Citron och basi
av MrsC
över 2 månader
Torsk i ugn
över 2 månader
Laxburgare med
över 2 månader
Pasta med lax o
över 2 månader