Grytor recept

Laddar...
Din sökning gav 6110 träffar
Persisk vegetarisk gryta
Persisk vegetarisk gryta

God och mustig vegogryta med vintergrönsaker, aprikoser, tranbär, saffran och pärlcouscous som dessutom blir väldigt vacker. Som pricken över i strös myntablad och rostade mandelspån över vid serverin..

Fiskgryta från medelhavet med gremolata
Fiskgryta från medelhavet med gre..

Funderar du på fiskgryta till middag? Prova då denna fiskgryta som är så otroligt god med sin mustiga tomatsås och härliga kryddor. Vill du ha det mer matigt kan du servera ris eller potatis till.


Kinesisk kycklinggryta
Kinesisk kycklinggryta

Möra kycklinglår i en spännande och smakrik gryta. Om du inte får tag i sichuanpeppar i din vanliga affär så hittar du det i butiker som säljer asiatisk mat. Ta bort kärnor och mellanväggar på chil..

Chili con carne med linser
Chili con carne med linser

Gryta som är lätt att göra och älskad av både stora och små. Perfekt att göra om du ska ha ett stort kalas. Du kan dubbla satsen flera gånger.


Mustig italiensk köttgryta
Mustig italiensk köttgryta

Det här blir "pulled" högrev och en otroligt och mustig och god gryta med allt i ett som räcker till många. Men du kan enkelt halvera satsen om du vill. Grytan serveras med kryddiga och varma baguette..


Srilankesisk lammgryta
Srilankesisk lammgryta

En mustig och underbar gryta med kryddiga smaker. Gör gärna själva grytan dagen före så blir den nästan ännu godare. Du kan istället för sötpotatis ta vanlig potatis, se bara till att det är en fa..