Smörgåsar och wraps recept

Laddar...
Din sökning gav 2333 träffar
Fyllt bröd med indisk kål
Fyllt bröd med indisk kål

Att fylla bröd är superenkelt, läckert att servera och en liten hyllning till 80-talet. Här är rätten uppdaterad med indiska smaker.

Korvwrap med morotskross och örtkeso
Korvwrap med morotskross och örtk..

En superenkel och matig wrap när tiden är knapp! Smaksätt gärna med din favorit ketchup, t ex siriachasås. Keso finns i många olika smaker, kolla vad som finns i din butik och hitta din favorit. ..


Currybaguette med tofu
Currybaguette med tofu

Denna baguette är min favorit i alla lägen och som jag aldrig blir less på. Ta med röran i en låda och lägg ihop mackan när det är dags att äta, så blir det inte geggigt. Så enkelt men så otroligt got..


felix specialmix sås till kött
felix specialmix sås till kött

Hade några utgående dressingar i kylen som jag brukar ha i baguetter etc snabblagat så tänkt att man kan ju göra en sås av dom istället? Vart gott och passar till pasta, potatis, ris, gratäng och till..Turbosnabb läcker kikärtswrap
Turbosnabb läcker kikärtswrap

Har du ett rivjärn går den här läckra och smarriga wrapen att slänga ihop på ett ögonblick! Glutenfri, laktosfri och äggfri. Variera mera! Lek gärna med de bönor och grönsaker du gillar, det går..


Chipotleburrito med ananassalsa
Chipotleburrito med ananassalsa

Chipotlepasta tillför chilihetta och en lätt rökig smak som passar väldigt ihop med borlottibönor och den goda ananassalsan. Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Beandillas
Beandillas

Quesadillas görs vanligtvis med ost, men här får man krämighet från goda bönor istället. Testa, det är ett måste för det är supergott! Och nyttigare! Laktosfri, äggfri och glutenfri.