Gratänger recept

Laddar...
Din sökning gav 5586 träffar
Pastagratäng med saffran
Pastagratäng med saffran

Gyllengul och ljuvlig gratäng där såsen blir extra fyllig med rostad blomkål. Den här rätten är vegetarisk men funkar även som tillbehör till kött eller fisk. Laktosfri och äggfri. Använd glutenfri..


Krämig grönsaksgratäng
Krämig grönsaksgratäng

Denna gratäng är en riktig favorit här hemma. Så god och så krämig! Den som vill serverar den som tillbehör men vi serverar den som ensamrätt med sallad och rostade fröer. Glutenfri.Vegofierad Shepherd´s pie
Vegofierad Shepherd´s pie

Shepherd´s pie kallas det när man använder lammkött, men här är pajen vegofierad med svampfärs och ett mustigt delikat jordärtskocksmos på toppen. Pricken över i är att färsen får sjuda i cider, vilke..


Cauliflower cheese
Cauliflower cheese

Som den brittiska släktingen till mac´n´cheese är cauliflower cheese gjord på blomkål istället för makaroner. Supergod, billig vardagsmat som passar till en mängd olika tillbehör - om du nu inte sleva..


Auberginegratäng med blomkålsbechamel
Auberginegratäng med blomkålsbech..

Har du gjort bechamel med blomkål kommer du aldrig att göra det på annat sätt igen. Så läckert, gott och nyttigt! Näringsjäst, bjäst, finns att köpa på hälsokosten och ger en lite ostig smak. La..