Övriga recept

Laddar...
Din sökning gav 15301 träffar
Morotsbiffar med jordnötter
Morotsbiffar med jordnötter

De här små och goda morotsbiffarna har linser och jordnötter i för smak och tuggmotstånd, samt rester av ris som binder ihop och ger krämighet vilket gör att dessa biffar har det mesta. Enklare och g..


Risotto, grundrecept

Tips! Risotto kan man smaksätta med olika tillbehör som passar säsongen som tex primörer på våren och svamp på hösten.


Müslibräck med choklad

Supergott, nyttigt müsligodis! När man är sugen på något sött och gott är detta müsligodis perfekt! Chokladen innehåller såklart lite socker, men om man använder en mörk sort så blir det inte mycket s..Carolines curry blandning

Jag har blandat mitt eget currypulver. Telicherry svartpeppar är en speciell typ av svartpeppar, men vanlig fungerar bra också. Ancho chili kan ersättas med paprikapulver, eftersom den är ganska m..


Morgon Müsli

En knaprig, men inte så söt, müsli som passar perfekt på en fruktsallad med yoghurt eller keso till. Tips: Istället för solrosfrön och valnötter kan du ta grovhackad mandel, pumpakärnor eller linfr..

Kikärtsbiffar med curry, morot, m..

Dessa vegetariska kikärtsbiffar med curry och morot serveras ihop med ris och en röra av mango chutney och crème fraiche. Forma vackra, gulorangea biffar av din kikärtsröra och stek långsamt i olja. E..