Glass recept

Laddar...
Din sökning gav 1588 träffar
Fredriks gelato-glass
Fredriks gelato-glass

Krämig glas som får väldigt fin konsistens och är supergod till kolasåsen som har lite sälta. Denna glass är helt utan ägg och behöver inte glassmaskin.


White chocolate passionsglass
White chocolate passionsglass

God för både kropp och själ är denna goda glass som varken innehåller vitt socker eller grädde som traditionell glass gör. Välj mellan att göra små glassbakelser eller en stor glasstårta. Rawfood.

Glassbakelse med pistage
Glassbakelse med pistage

En glass som du kan njuta av med gott samvete? Jajemen, dessa smakrika glassar med honung och pistagenötter är himmelskt goda, prova! Rawfood.


Cookie dough mintglass
Cookie dough mintglass

Glass som är gjord på mandelmjölk blir inte riktigt lika krämig som cashewglass, men mycket lättare och med god mandelsmak. Man vill bara ha mer av denna glass! Denna glass kan du njuta av med gott..


Apelsinbomb
Apelsinbomb

Gott för både kropp och själ är denna apelsinbomb som varken innehåller vitt socker eller grädde som traditionell glass gör. Cashewnötterna gör glassen underbart krämig och len. Soja- och solroslec..Saffrans- och honungsglass med hallonsås
Saffrans- och honungsglass med ha..

Len, gyllengul glass med fräsch hallonsås. Passar väldigt bra till efterrätt nu under adventstider. Låt gärna glassmeten stå i kyl under natten för att mogna i smakerna.