Tårta recept

Laddar...
Din sökning gav 3332 träffar
Chokladtårta med rom
Chokladtårta med rom

En lätt kladdig, väldigt dekadent chokladtårta med rom och mandel. Receptet kommer från Julia Child, där hon vid flera tillfällen har utnämnt denna tårta till världens godaste tårta. Rommen går bra..


Lingontårta
Lingontårta

Len och läcker lingonlycka med fina chokladdekorationer! Tårtan kräver inte ugn. Glutenfri.

Enkel tryffeltårta med aprikoser
Enkel tryffeltårta med aprikoser

Denna goda och enkla tryffeltårta med aprikoser har mumsig maräng i botten och härlig mörk choklad på toppen. Aprikoserna kan bytas ut mot annan frukt. GlutenfriVärldens bästa blåbärspaj

Jag gjorde den här till en vanlig ugnsplåt och hade 1 liter blåbär. Gott att äta med vaniljsås, grädde eller glass. Jag har själv översatt receptet från finska.


Chokladtårta med kokos- och chokladfrosting
Chokladtårta med kokos- och chokl..

En glutenfri, äggfri, mjölkfri och nötfri chokladkaka som alla kan äta. Fantastiskt god är den också. Frostingen är god att toppa det mesta med, eller att bara sluka med en onödigt stor sked!


Rå regnbågstårta
Rå regnbågstårta

Frisk och svalkande tårta i regnbågens färger som så många som möjligt kan äta. Inga artificiella färger utan enbart naturens egen färgpalett. Glutenfri. Laktosfri. Äggfri. Rawfood.

Twistad jordgubbstårta med flädergrädde
Twistad jordgubbstårta med fläder..

En läcker twist på den klassiska jordgubbstårtan. I en tugga får du knaprig pajdeg, krämig mandelkräm, fluffig flädergrädde och söta jordgubbar. Mums! Laktosfri och äggfri.