Matbröd recept

Laddar...
Din sökning gav 3836 träffar
Quinoamuffins med fyllning
Quinoamuffins med fyllning

Dessa passar utmärkt som ensamrätt med en matig sallad, som mättande mellanmål eller till en soppa. Jättegoda och så enkla att variera och att göra! Glutenfria och mjölkfria.

Peppriga pinnar
Peppriga pinnar

Goda pinnar med extra sting i smaken! Garnering- önskar du ännu mera smak toppar du garneringen med riven Västerbottenost. Med lite quinoapuffar på toppen får man en trevlig bettkänsla i munnen. Ch..


Saffransbriocher
Saffransbriocher

Decemberfrukost de luxe blir det med dessa saftiga saffransbriocher. Servera gärna med hemputtrad hallonsylt. Oslagbart!


Vridna baguetter
Vridna baguetter

Jag har funderat länge på hur receptet ska vara, men jag har äntligen listat ut det. Jag har jobbat med detta recept i ca 6 år.


Julbröd med porter
Julbröd med porter

Kalljästa bröd som får spännande smak av porter, malt, apelsin och juliga kryddor. Passar perfekt till skinkmackan, men också till julosten och dopp i grytan.Vörtkryddade knäckesticks med cheddarkräm
Vörtkryddade knäckesticks med che..

Lättätna knäckesticks med julsmak som serveras tillsammans med en god dippkräm. För den som redan har julskinka hemma passar den förstås utmärkt att blanda i ostkrämen tillsammans med julsenap. Annars..