Bjudmat recept

Laddar...
Din sökning gav 4912 träffar
Chiapudding med mango, passionsfr..

En stående klassiker som faktiskt borde införas allt oftare i vardagen! Det viktiga med chiapudding, är att addera sötning i mjölken. Tycker jag. Och med några droppar toffee-smak blev det givetvis..


Laxtårta med räkor
Laxtårta med räkor

Lyxig god bjudrätt som kan förberedas och frysas in, använd i så fall bara hälften av laxen och tillsätt resten vid servering som garnering.

Chorrillana

En jättegod sydamerikansk maträtt som liknar lite vår pytt i panna... Om man vill äta lite annorlunda maträtt men ändå inte känna sig så långt borta från det lilla Sverige. Här har ni ett jättegott..


Tunnbröds blöta special

Gott och kan serveras till allt som är av rött kött som t.ex. skinka, köttbullar, ja allt till julbordet och istället för potatis eller till kyckling också. Denna blöta är ändrad på så sätt att jag ko..


Proffskockarnas griljering

Det här är en perfekt basgriljering som kan smaksättas efter tycke och smak. Panko-ströbrödet ger en krispigare och frasigare yta än vanligt ströbröd.


Krämiga kroketter med julskinka

Dessa friterade kroketter är ett ypperligt sätt att förädla julskinkan på. – I stort sett alla som får smaka på dem frågar efter receptet, säger VM-kocken och matinspiratören Niklas Edgren.


Sötkryddiga julbensspjäll med ing..

Revbenspjäll är saftiga, smakrika och alldeles underbart goda på julbordet. Här ger julkryddorna den söta hoisinsåsen en spännande smak som älskas av såväl stora som små.

Julburgare med rödkål och julskin..

Här kommer ett ypperligt recept på en ”julifierad” hamburgare. Med grov senap, krämig julost, rödkål och inte minst ett par tjocka skivor Scan Rapsgris julskinka kan vi lova att till och med tomten ko..