Rabarber med honung

En god sommarefterrätt

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

600 gr rabarber
Smör eller margarin till formen
1-1½ dl honung
Rivet skall av en ciron

Gör så här

Skölj rabarberna, skala dem och skär dem i bitar.
Lägg dem i en smord ugnssäker form, ringla över honung. Låt rabarberna smälta i ugn vid 200 grader i ca 20 minuter eller tills dom är mjuka. Tag ut den ur ugnen och stö över rivet citronskal.
Du kan även tillaga krusbär på samma sätt.
Servera iskall vispad grädde eller glass till
lycka till !
Visningar:
1898
Sparat:
13

LIKNANDE RECEPT

Kycklingfilé i
av ros
över 2 månader
Kickis knäckiga
över 2 månader
Maraboufudge
av Ackis
över 2 månader
Jättegod sås ti
över 2 månader
Jordgubbspaj me..
över 2 månader
Jättegod rabarb..
över 2 månader