Rabarber under kokostäcke

Späd, färsk rabarber smakar sol och sommar.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

½ kg rabarber
1 ½ dl socker
½ dl potatismjöl

Täcke:
50 g margarin
3 ägg
1 ½ dl socker
1 ½ dl vetemjöl
4 dl kokos

Gör så här

Skölj rabarbern väl, och skär den i bitar.
Blanda socker och potatismjöl. Lägg i rabarbern i blandningen.
Rör om ordentligt.
Häll i en smord ugnssäker form.
Smält smöret i en kastrull och låt det svalna.
Vispa ägg och socker poröst.
Rör ner kokos och vetemjöl, tillsätt det avsvalnade margarinet.
Bred blandningen över rabarbern.
Grädda ca 30 minuter. Ugn 175
Serveras ljummen med glass eller vaniljsås
Visningar:
1524
Sparat:
18

LIKNANDE RECEPT

Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Underbar kladdk
av Elis
över 2 månader
Dumlekladdkaka
över 2 månader
Köttfärslimpa m
av LEDIVO
över 2 månader