Rabarberkaka

God efterrätt nu när vårens första rabarber närmar sig åtminstone här i söder.

Betyg (0 röster)
Antal personer
-

Ingredienser

150 g margarin
2 ägg
3 dl vetemjöl
3 dl socker

Fyllning:
ca 200 g rabarber

Gör så här

Smält margarinet. Rör samman alla ingredienserna till en smet. Skölj och skala rabarberna. Skär dem i små bitar och rör der dem i smeten. Häll upp i en smord och bröad form (gärna en stjärn- eller hjärtformad), 1½ l, och grädda i 175 g högst upp i ugnen ca 40 min.

Servera ljummen med vaniljglass.
Visningar:
652
Sparat:
11

LIKNANDE RECEPT

Rabarberkaka recept
Jättegod rabarb..
över 2 månader
Sylvias rabarbe
av ikah
över 2 månader
Rabarberkaka
av Tatiana
över 2 månader
Rabarberkaka me
över 2 månader
Rabarberkaka me
av lennali
över 2 månader
Maya´s smala ra
av SDMaya
över 2 månader