Rabarberpaj

En efterrätt är aldrig fel!

Betyg (1 röst)
Antal personer
8 st

Ingredienser

500 g skivade rabarber
½ msk potatismjöl
1 tsk kanel
4 msk socker
1½ dl havregryn
1½ dl vetemjöl
½ dl socker
125 g margarin, rumsvarmt

Gör så här

Sätt ugnen på 225 º.

Blanda rabarber, potatismjöl, kanel och socker i en ugnsform. Blanda gryn, mjöl och socker i en matberedare. Lägg i margarinet, skuret i bitar, och arbeta till en smulig deg. Fördela det över rabarbern.

Grädda i mitten av ugnen 20 minuter.
Visningar:
2482
Sparat:
85

LIKNANDE RECEPT

Rabarberpaj recept
Kickis knäckiga..
över 2 månader
Rabarberpaj med
av lennali
över 2 månader
Avig rabarberpa
av tisel
över 2 månader
Min goda smulra
av ros
över 2 månader
Gudagod rabarbe..
av FBKBA
över 2 månader
Rabarberpaj
av ros
över 2 månader