RABARBERPAJ

Vanlig hedelig rabarberpaj

Betyg (4 röster)
Antal personer
ca 8
RABARBERPAJ

Ingredienser

2,5 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
2 msk socker
100 g smör

Fyllning:
300 g rabarber
3/4 dl socker
1 tsk kanel
1 msk vetemjöl
2 dl vispgrädde

Gör så här

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda mjöl, bakpulver och socker. Smält smöret och rör ihop till en deg. Tryck ut den i en pajform. Skala och skär rabarbern i bitar. Blanda den med socker, kanel och mjöl. Lägg fyllningen i formen och häll på grädden. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 minuter.
Man kan även använda tunna skivor med äpplen istället för rabarber.
Visningar:
8381
Sparat:
195

LIKNANDE RECEPT

RABARBERPAJ recept
Kickis knäckiga..
över 2 månader
Rabarberpaj med
av lennali
över 2 månader
Avig rabarberpa
av tisel
över 2 månader
Min goda smulra
av ros
över 2 månader
Gudagod rabarbe..
av FBKBA
över 2 månader
Rabarberpaj
av ros
över 2 månader