RABARBERPAJ

Utsökt, orginell rabarberpaj

Betyg (4 röster)
Antal personer
8 st
RABARBERPAJ

Ingredienser

2,5 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
2 msk socker
100 g smör

Fyllning:
300 g rabarber
3/4 dl socker
1 tsk kanel
1 msk vetemjöl
2 dl vispgrädde

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Blanda mjöl, bakpulver och socker.
3. Smält smöret och rör ihop till en smulig deg. Tryck ut den i en pajform, 24 cm i diameter.
4. Skär rabarbern i bitar. Blanda den med socker, kanel och mjöl.
5. Lägg fyllningen i formen och häll på grädden.
6. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 minuter.
Visningar:
10425
Sparat:
265

LIKNANDE RECEPT

RABARBERPAJ recept
Kickis knäckiga..
över 2 månader
Rabarberpaj med
av lennali
över 2 månader
Avig rabarberpa
av tisel
över 2 månader
Min goda smulra
av ros
över 2 månader
Gudagod rabarbe..
av FBKBA
över 2 månader
Rabarberpaj
av ros
över 2 månader