Randiga krämkakan

En god kaka med chokladkräms fyllning.

Betyg (1 röst)
Antal personer
Ca 12 bita

Ingredienser

3 ägg
3 dl socker
3 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1 dl varmt vatten

KRÄMFYLLNING:
100 g smör
100 g blockchoklad
1 dl grädde
3 msk vaniljsocker

Gör så här

Vispa ägg och socker pösigt.
Rör sedan i resten av ingredienserna.
Häll smeten i en smord och bröad avlång kakform.
Grädda i 175 grader i ca 35-40 minuter.
Låt kallna helt.
Dela sen kakan i 3 bottnar.
Blanda ingredienserna till krämen i en kastrull och låt sjuda ett par minuter.
Bred den tunna krämen mellan bottnarna,tryck ihop och kyl kakan.
Låt kakan stå och stelna innan den skärs upp.
Visningar:
1543
Sparat:
31

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.