Renskav

Renskav är lätt att göra

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

500 g renskav
1 gul lök
1½ dl kantareller
2 msk svartvinbärsgelé
3 dl matlagningsgrädde
2 dl mjölk
2 msk mjöl
Smör eller margarin
Salt
Peppar

Gör så här

Skala och hacka löken. Hetta upp en stekpanna och klicka i smör eller margarin. Bryn renskaven. Tillsätt löken och kantarellerna.

Pudra med mjöl och häll i grädde och mjölk. Koka i 15-20 minuter. Krydda med salt och peppar och smaka av med gelé.
Visningar:
1917
Sparat:
41

LIKNANDE RECEPT

Renskav recept
Renskavslåda
av Sara_W
över 2 månader
Renskavsgratäng
av Bombbe
över 2 månader
Renskavsgryta m
över 2 månader
Vilda grytan
över 2 månader
Renskav med pre
över 2 månader
Renskavsgryta m
över 2 månader