Renskav Garam Masala

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 paket renskav
1 msk smör
1 skivad rödlök
1/2 tsk Garam Masala
1 msk tomatpure

Till servering:
4 Pitabröd
2 Tomater
1/3 Zucchini
1/2 Röd paprika
Sallatsblad
Matyogurt

Gör så här

Fräs renskaven i smör på stark värme tills all vätska är borta.
Tillsätt rödlök, Garam Masala och tomatpure.

En snabblagad festrätt med smak av Indien. Krispiga grönsaker gör det extra gott. Avsluta med en klick matyogurt som pricken över i.
Visningar:
728
Sparat:
7

LIKNANDE RECEPT

Renskav recept
Renskavslåda
av Sara_W
över 2 månader
Renskavsgratäng
av Bombbe
över 2 månader
Renskavsgryta m
över 2 månader
Vilda grytan
över 2 månader
Renskav med pre
över 2 månader
Renskavsgryta m
över 2 månader