Renskav med lök och svamp

God och snabblagad vardagsmat

Betyg (0 röster)
Antal personer
2-3

Ingredienser

1 stor gul lök
100 g färska champinjoner
500 g renskav
2 - 3 dl crème fraiche
salt
svartpeppar efter smak
1 tsk rosmarin
1 - 2 tsk soja

Gör så här

Skala, och skiva löken
Skölj och skiva champinjonerna
Fräs löken svagt i ca 3 minuter , tillsätt champinjonerna
och fräs ytterligare ca 3 minuter. Ta upp fräset.
Bryn renskavet, tillsätt lök och svampfräset,
Tillsätt crème fraiche, salt och peppar, rosmarin
och soja och låt det koka ca 10 minuter på medelstark
värme.
Servera med mandelpotatis och broccoli.
Visningar:
815
Sparat:
9

LIKNANDE RECEPT

Renskav recept
Renskavslåda
av Sara_W
över 2 månader
Renskavsgratäng
av Bombbe
över 2 månader
Renskavsgryta m
över 2 månader
Vilda grytan
över 2 månader
Renskav med pre
över 2 månader
Renskavsgryta m
över 2 månader