Renskavspanna med pasta

Enkelt och gott!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

400 g pasta, penne
1 paket renskav, eller viltskav
smör, till stekning
1 st gul lökar
4 st saltgurka, hela till garnering
2 st paprika olika färger
salt
peppar
1 st vitlöksklyfta
1 dl Laga lätt, mager matlagningsgrädde
1 dl Mini fraiche 5%

Gör så här

1. Koka pastan och låt den rinna av genom ett durkslag (välj gärna den mindre och kortare pastasorten penne).

2. Skala och finhacka löken och skär paprikan i små bitar. Tina och bryn renskav i lite smör tillsammans med lök, paprika och pressad vitlök i en stor kastrull. Tillsätt lagalätt och mini fraiche. Låt puttra lätt i en minut, smaka av med salt och svartpeppar.

3. Blanda ner den nykokta pastan och servera tillsammans med saltgurka i stavar och hackad persilja!
Visningar:
875
Sparat:
9

LIKNANDE RECEPT

Renskavspanna recept
Enkel krämig re..
av mumsan
över 2 månader
Bettans goda pa..
över 2 månader
Renskavspanna m
av mumsan
över 2 månader
Gräddig renskav
av UllisA
över 2 månader
Renskavspanna m
över 2 månader
Lövbiffpanna
av celice
över 2 månader