Renskavspasta

Jättegott...

Betyg (0 röster)
Antal personer
2 st

Ingredienser

1 pkt djupfryst renskav ( 240 g)
1 tsk flytande margarin
1 hackad röd lök
½ tsk timjan
1 msk kinesisk soja
1 msk dijongsenap
1½ dl vatten
1 krm svartpeppar
1 dl lätt creme fraiche
150 g fullkornspasta
2 tsk parmesanost

Gör så här

Fräs den halvtinade skaven i margariner. Sära på bitarna efterhand. Låt löken fräsa med mot slutet. Tillsätt timjan, soja, senap och vatten och vrid över några varv med pepparkvarnen.

Koka upp och tillsätt creme fraiche. Låt sjuda 2-3 minuter. Blanda med den nykokta pastan och strö 1 tsk parmesanost över varje tallrik.
Visningar:
971
Sparat:
8

LIKNANDE RECEPT

Renskavspasta
över 2 månader

LIKNANDE SÖKNINGAR