Renskavspytt

En mycket smakrik och mäktig pyttipanna

Betyg (1 röst)
Antal personer
4-5

Ingredienser

2 paket renskav
8 - 10 färska champinjoner
1 stor gul lök
10 potatisar råa normalstora skalade och tärnade
persilja
salt
peppar
1 vitlöksklyfta
några stänk Maggi

Gör så här

Börja med att råsteka potatisen (ett tips är att låta den tärnade potatisen ligga i kallt vatten i 15 min innan för att dra ur stärkelsen så den blir lättare att steka)
Salta och krydda med svart peppar och häll över den i en stor traktörpanna.
Stek renskaven och smaka av med salt och peppar och även lite cayennepeppar är gott till. Stek dom delade champinjonerna med 1 pressad vitlöks klyfta och salta och peppra, häll över i traktörpannan.
Stek upphackad lök och blanda med det andra och strö över lite färsk hackad persilja. Servera med stekt ägg.
Visningar:
1128
Sparat:
26

LIKNANDE RECEPT

Renskavspytt
över 2 månader