Revbensspjäll i lergryta

Blir saftiga skulle jag tro, men har inte testat receptet själv, fastän jag haft det i 30 år.

Betyg (1 röst)
Antal personer
4-6

Ingredienser

500 g revbensspjäll
Gul lök
Salt
peppar
Oregano
Soja
Vitlök
Smör

Gör så här

* Lägg skivad lök på botten (smord) i lerrgrytan.
* Blanda sojan med kryddorna, ev smält smör.
* Pensla spjällen och lägg dem ovanpå löken.
* Sätt in grytan i kall ugn.
* Sätt ugnen på 250 grader.
* Stek rätten i 2 timmar.
* Kan penslas igen under stekningen och klicka på lite smör ev.
Visningar:
5830
Sparat:
65

LIKNANDE RECEPT

Revbensspjäll recept
Grillade revben..
av gummsen
över 2 månader
Marinerade spar
över 2 månader
Honungsglaserad
av Kicki8
över 2 månader
Riktigt kladdig..
av MrsC
över 2 månader
Rödkål
av MrsC
över 2 månader
Thailändska rev
av evaldo
över 2 månader