Rimmad oxbringa

Betyg (2 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1,5 kg rimmad oxbringa i bit
1 lagerblad
några hela pepparkorn

Gör så här

Koka upp köttet. Häll ut vattnet och fyll på nytt. Koka upp igen tillsammans med lagerblad och hela pepparkorn. Låt sjuda på svag värme under lock cirka 3 timmar eller tills köttet känns mycket mört. Tag upp och ställ i kyl över natten. Köttet blir lättare att skiva när det legat under press mellan två tallrikar.
Visningar:
3120
Sparat:
15

LIKNANDE RECEPT

Oxbringa recept
Oxbringa med pe..
av UllaC
över 2 månader
Salta biten
av MrsC
över 2 månader
Oxmärgsbakad br
över 2 månader
Oxbringa med se
av tiberg
över 2 månader
Lappskojs...
över 2 månader
Rotsaksmos på k..
över 2 månader