Rischoklad

Supergott och enkelt recept på godis.

Betyg (0 röster)
Antal personer
65 st

Ingredienser

puffat rostat ris
mörk eller ljus blockchoklad
lite olja (ungefär 1 msk olja per 200 g choklad)

Gör så här

Smält choklad och olja i vattenbad (se bild nedan) eller smält i mikron. Rör om till en jämn smet.

Rör ner riset, lite i taget. Se till att allt ris täcks av choklad. Rör ner så mycket ris att all choklad sugs upp i botten. Det går åt ganska mycket ris, för mig blev det 3 dl ris per 50 g choklad ungefär.

Klicka ut på smörpapper och låt stelna. Förvara svalt
Visningar:
1242
Sparat:
12

LIKNANDE RECEPT

Rischoklad recept
Julgodis-rischo..
över 2 månader
Ljus chokladpud
av Bodil56
över 2 månader
Rischoklad
över 2 månader
Chokladpåskgodi
av Bodil56
över 2 månader
rischoklad
över 2 månader
Ullas Rischokla
av umen
över 2 månader