Risgrynsgröt

Betyg (0 röster)

Ingredienser

1 dl grötris
3 dl vatten
ev lite mjölkfritt margarin
1 tsk salt
7 dl solhavre alt cocosmjölk
ev hel kanel

Gör så här

Koka ris, vatten, salt och gärna lite mjölkfritt margarin på svag värme under lock ca 10 minuter. Tillsätt solhavre (alt cocosmjölk) och gärna en eller ett par bitar hel kanel. Rör om. Koka upp men passa så att gröten inte kokar över. Låt svälla under locka på mycket svag värme ca 40 min. Rör om. Servera med solhavre, socker och kanel.
Visningar:
1297
Sparat:
12

LIKNANDE RECEPT

Risgrynsgröt recept
Risgrynsgröt i ..
av ros
över 2 månader
Ris ā la Malta
över 2 månader
Fiskpudding med
över 2 månader
Saffranspannkak
över 2 månader
Risgrynsgröt me
av MrsC
över 2 månader
Falska kåldolma
av MrsC
över 2 månader