Ristoppar

Jättegott

Betyg (0 röster)
Antal personer
ca 30 bita
Ristoppar

Ingredienser

125 g kokosfett
1 ägg
1 dl florsocker
2 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
3 dl rispuffar
1/2 dl kokos
1/2 dl russin
1/2 dl hackade nötter

Gör så här

Smält kokosfettet i en kastrull på svag värme.
Ställ åt sidan att svalna.
Vispa ägg och florsocker vitt och poröst.
Sikta ner kakao och vaniljsocker.
Häll därefter ner det svalna kokosfettet i en tunn stråle inder omrörning.
Blanda ner ris, kokos, russin och nötter.
Arbeta samman till en massa.
Skeda upp smeten till toppar i små pappersformar.
Ställ kallt för att stelna.
Visningar:
10754
Sparat:
22

LIKNANDE RECEPT

Ristoppar
av tuden
över 2 månader
Skaldjurspasta
av gunnar5
över 2 månader
Sparrissushi me
av Fin
över 2 månader
Scampipaté med
av Fin
över 2 månader
Pappardelle med
av Fin
över 2 månader
Pappardelle med
av Fin
över 2 månader