Rosmarinskorpor med citron

I orginalreceptet serveras detta som tillbehör till citrus- och vaniljmarinerade bär med turkisk yoghurt men dom är jättegoda bara som dom är.

Betyg (1 röst)
Antal personer
20-25

Ingredienser

200 g smör
1 dl råsocker
1 msk sirap, ljus
1 msk rosmarin, färsk, hackad
1 citron, det gula av skalet, rivet
2 tsk bakpulver
2,5 dl vetemjöl
2 dl grahamsmjöl
1 msk psyllium (frön) Finns i hyllan bland fröer och bönor på livsmedelsbutiker
2 msk linfrön

Gör så här

Sätt ugnen på 180 grader. Vispa smör, socker och sirap mjukt. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl. Rulla till två längder och lägg på plåt. Platta till lite och grädda 15 minuter. Skär i diagonala snittar när skorporna ännu är mjuka.
Visningar:
1365
Sparat:
22

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.