Rostad kanelmusli

En mycket god musli att stö på fil eller youghurt, doftar underbart i hela huset när man gör den.

Betyg (2 röster)
Antal personer
10-12

Ingredienser

3 dl havregryn
3 dl rågflingor
1 dl linfrön
1 dl solroskärnor
1 dl cocosflingor

BLANDAS I SKÅL:
3 msk rapsolja
3 msk honung
1,5 dl varmt vatten

Gör så här

Tag skålblandningen och häll över grynblandningen.
Bred ut i långpanna. Rosta i 200 grader, i ca 20 minuter, rör om några gånger.
Låt svalna.
Strö över kanel.
Smaksätt med t ex russin, torkade ituklippta aprikoser, nötter m.m.
Förvara i burk med lock.
Visningar:
2626
Sparat:
63

LIKNANDE RECEPT

Pepparkaks-bars
över 2 månader
Kanelmüsli med
av tina62
över 2 månader
Hallonyoghurt m
över 2 månader