Rotsakspytt

Betyg (0 röster)

Ingredienser

2 gula lökar
1 purjolök
2 morötter
1 bit kålrot, ca 300 g
1 bit rotselleri, ca 250 g
12 potatisar
2 msk olja
2 tsk salt
2 krm vitpeppar
2 dl grädde

Gör så här

Skala och hacka löken, skölj, ansa och strimla purjolöken. Skala och tärna morötter, kålrot, selleri och potatis. Hetta upp oljan i en gryta och fräs rotfrukterna på medelstark värme tills de mjuknar. Krydda med salt och peppar och häll över grädden och låt puttra 3-4 minuter.
Visningar:
622
Sparat:
7

LIKNANDE RECEPT

Rotsakspytt recept
Senapsgriljerad..
av Josses
över 2 månader
Rådjursfilé, ro
över 2 månader
Viltfärsbiffar
av ingsa
över 2 månader
Råstekt rotsaks
över 2 månader
Falukorv med ro
över 2 månader
Asiatisk oxfilé
över 2 månader