Ruccolasallad med parmaskinka

En alldeles utmärkt lätt förrätt

Betyg (1 röst)
Antal personer
3 st

Ingredienser

100 g Ruccolasallad
9 st Parmaskinka(alt lufttorkad skinka) rullade
ca 100 g Soltorkade tomater
en näve pinjenötter
Parmesanost

Gör så här

Gör tre färdiga fat där du först har fördelat ruccolasalladen som "grund". Rulla parmaskinkan och lägg 3 stycken på varje tallrik på ett smakfullt sätt. Tillsätt soltorkade tomater, pinjenötter och strö riven parmesanost över efter tycke och smak.

Ringla över olja och balsamvinäger om så önskas.
Visningar:
2923
Sparat:
54

LIKNANDE RECEPT

Italiensk pasta
av lennali
över 2 månader
Parmalindad oxf
av Maahl
över 2 månader
Ugnsomelett med
över 2 månader
Chevretoast
av lennali
över 2 månader
Meckis chèvreto
över 2 månader
Paj med brieost
över 2 månader