Rysk köttfärspanna

Rysk köttfärspanna

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Rysk köttfärspanna

Ingredienser

300 g älgfärs eller nötfärs
2 gula lökar
1 ½ msk margarin
2 msk Touch of taste viltfond med kantarell
1 krm mellanmalen svartpeppar
1 krm torkad timjan
1 msk kinesisk soja
Salt
½ dl finhackad ättiksgurka
2 dl finhackade inlagda rödbetor
Gräddfil

Gör så här

Skala och hacka löken. Stek köttfärsen i margarin på medelstark värme och rör den jämnt grynig. Lägg i löken och låt den fräsa med en stund. Blanda ner viltfond med kantarell.

Smaksätt med peppar, timjan och soja. Smaka av med salt. Lägg ättikshacket i mitten över färsen och sedan rödbetshacket runt om.

Hetta upp rätten försiktigt. Serveras med kokt potatis, gräddfil och en fräsch sallad.
Visningar:
5398
Sparat:
28

LIKNANDE RECEPT

Köttfärspanna recept
Köttfärspanna m..
av stinta
över 2 månader
Rolfs rispanna
av lennali
över 2 månader
Mexikanskt insp..
av Gourmak
över 2 månader
Viktväktarnas k
över 2 månader
Currydoftande k
av styvan
över 2 månader
Enklaste köttfä
över 2 månader