Sås till rökt och kokt lax

Goda såser bägge två.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 portione

Ingredienser

1 burk creme fraiche
1 finhackad rödlök
2 msk majonnäs
Mycket av finklippt dill
Kaviar till egen styrka och smak
(till rökt lax)

1 dl gräddfil
1 dl creme fraiche
1 burk stenbits- eller ishavsrom ( 60 g)
Saften av 1/2 liten citron
2 msk finhackad gul lök
Salt
peppar
(till ugnsstekt lax)

Gör så här

Blanda ihop ingredienserna och smaka av såsen.
Låt stå och dra innan servering.
Visningar:
9546
Sparat:
57

LIKNANDE RECEPT

Absolut bästa f
av Marre73
över 2 månader
Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader