Sökresultat

Laddar...
Din sökning gav 100598 träffar
Palsternackspasta med pumpabiffar och mangold verde
Palsternackspasta med pumpabiffar..

Höstens alla smaker i en enda rätt! Pumpa, palsternackor, päron och mangold. Snyggt är det också! Laktosfritt och äggfritt. Använd glutenfri pasta och glutenfritt ströbröd istället för panko för gl..

Kidneybönsplättar
Kidneybönsplättar

Frasiga plättar med indisk touch. Jättegoda att pressa lite lime över innan servering. Glutenfritt, laktosfritt och äggfritt.


Tofu fish and chips
Tofu fish and chips

En vegetarisk variant på Fish and chips. Serveras med en krämig tartarsås, mosade ärtor med mynta och pommes/ugnsbakad potatis. Noriarken är de ark som används för att göra sushi. Nori är inte en a..
Tofu carbonara
Tofu carbonara

En god klassiker i vegotappning! Om du inte känner för tofu eller vill variera rätten, går det strålande med 400 g hackade champinjoner. Laktosfri och äggfri. Använd glutenfri pasta för glutenfr..


Bananbröd med nutella
Bananbröd med nutella

Ta ett djupt andetag. Inse det fantastiska med en banankaka fullkomligt dränkt i nutella ... och sätt sedan igång att baka. Det här är så gott att man börjar fnittra. Laktosfri och äggfri.

Världens bästa blåbärspaj

Jag gjorde den här till en vanlig ugnsplåt och hade 1 liter blåbär. Gott att äta med vaniljsås, grädde eller glass. Jag har själv översatt receptet från finska.