Sökresultat

Laddar...
Din sökning gav 100595 träffar
Pad thai-nudlar i krämig jordnötssås
Pad thai-nudlar i krämig jordnöts..

En bra förutsättning för att känna sig nöjd efter en måltid är att ha ätit alla smaker: Sött, salt, starkt, beskt, surt och umami. Denna underbara pad thai-rätt uppfyller det, perfekt! Receptet ger..

Polentapotatis
Polentapotatis

Den här potatisen slår all ugnsbakad och friterad potatis med hästlängder! Panerad i kryddad polenta blir den kokta potatisen krispig, smakrik och alldeles ljuvlig. Resultatet blir som allra bäst ..


Chokladtårta med kokos- och chokladfrosting
Chokladtårta med kokos- och chokl..

En glutenfri, äggfri, mjölkfri och nötfri chokladkaka som alla kan äta. Fantastiskt god är den också. Frostingen är god att toppa det mesta med, eller att bara sluka med en onödigt stor sked!Zucchinirullar med basilikaost gjord på cashewnötter
Zucchinirullar med basilikaost gj..

Cashewost är inte bara prima för de som inte vill eller kan äta komjölk, det är tusen gånger godare med sin milda nötiga smak och fylliga konsistens. Cashewosten är även god på en macka! Glutenfrit..


Spenatpannkakor med tomatkräm
Spenatpannkakor med tomatkräm

De här pannkakorna har en tydlig smak av spenat. Vad passar då bättre än att fylla dem med en kräm på soltorkade tomater? Jättegott som en enkel lunch eller för de dagar du inte fixar mingel för vänne..


Svamppaté med lökmarmelad
Svamppaté med lökmarmelad

Svamppaté överraskar många genom att vara så väldans smakrik, speciellt om du blandar lite olika svampsorter. Du kommer att få lökmarmelad över, men den är ett gott tillbehör till det mesta. Gluten..

Chokladmousse med avokado
Chokladmousse med avokado

Efter att ha provat den här supergräddiga chokladmoussen kommer du aldrig gå tillbaka till grädde igen. Hittills har ingen lyckats gissa att den är gjord på avokado. Glutenfri, äggfri och laktosfri