Sökresultat

Laddar...
Din sökning gav 100607 träffar

Trelökssoppa
Trelökssoppa

Vi har någon form av lök i nästan alla recept. Varför? För att det är så ruskigt gott. Och billigt på det. Så en löksoppa med tre goda lökar kan bara bli succé! Glutenfritt, äggfritt och laktosfrit..

Pad thai-nudlar i krämig jordnötssås
Pad thai-nudlar i krämig jordnöts..

En bra förutsättning för att känna sig nöjd efter en måltid är att ha ätit alla smaker: Sött, salt, starkt, beskt, surt och umami. Denna underbara pad thai-rätt uppfyller det, perfekt! Receptet ger..


Polentapotatis
Polentapotatis

Den här potatisen slår all ugnsbakad och friterad potatis med hästlängder! Panerad i kryddad polenta blir den kokta potatisen krispig, smakrik och alldeles ljuvlig. Resultatet blir som allra bäst ..Chokladtårta med kokos- och chokladfrosting
Chokladtårta med kokos- och chokl..

En glutenfri, äggfri, mjölkfri och nötfri chokladkaka som alla kan äta. Fantastiskt god är den också. Frostingen är god att toppa det mesta med, eller att bara sluka med en onödigt stor sked!


Zucchinirullar med basilikaost gjord på cashewnötter
Zucchinirullar med basilikaost gj..

Cashewost är inte bara prima för de som inte vill eller kan äta komjölk, det är tusen gånger godare med sin milda nötiga smak och fylliga konsistens. Cashewosten är även god på en macka! Glutenfrit..