Sökresultat

Laddar...
Din sökning gav 101186 träffar
Löjromspizza
Löjromspizza

Skippa Västerbottenspajen, satsa på en pizza med samma smaker i stället. Toppa med lyxig löjrom och vackert rosapicklad rödlök. Välj om du vill grilla eller ugnsbaka pizzan!

Kålrabbisallad med äpple och getost
Kålrabbisallad med äpple och geto..

Kålrabbi är en grönsak som man lätt glömmer bort, men den är mild och fin i smaken. Och med ett härligt krisp! Salladen är god som den är men passar utmärkt till rökt fisk t ex makrill.


Tonicbål med fläder och rabarber
Tonicbål med fläder och rabarber

Blanda sötsyrlig rabarber- och flädersaft med frisk tonic. Testa med jordgubbs-, blåbärs- eller svartvinbärssaft nästa gång! Servera gin vid sidan av så får var och en spetsa själv.


Höjdartårta med vit choklad och lemoncurd
Höjdartårta med vit choklad och l..

Imponera med en lyxig Layer Cake full med syrliga och söta smaker. Vallmofröna ger tårtbottnarna det lilla extra. Varva med vit chokladpannacotta, flädermarinerade jordgubbar och citronkräm. Mums!


Söta pannkaksmuffins
Söta pannkaksmuffins

Frukostlyx, mellanmålslyx, helglyx, vardagslyx ... du väljer själv när du vill äta dessa goda muffins!Vegansk sås kebabsås-style

Ni vet de där kebabsåserna man kan få på kebabställen, en ljus och en röd. Den här såsen är en tredje variant, den blandade. Den mer rosa kebabsåsen, men den här är vegansk.